Glutenfri amerikanske pandekager (veganske)
Disse pandekager har vi serveret i Blå Engel Cafe, da vi havde Yoga & Brunch. Dette er en stor portion, men de smager helt vildt godt, så det er en god ide at lave mange.
1 spsk. hvid eddike
2,5 dl. havremælk
5 dl. glutenfri havregryn (el. alm.)
1 mediumstor moden banan
2 tsk. bagepulver
½ tsk. natron (også kaldet bicarbonat)
½ tsk. kanel
Lidt salt
3 spsk. ahornsirup
Lidt vanilliekorn eller Vanilla
- Bland eddike og havremælk, lad det stå i 5 min.
- Kør havregrynene til mel i blenderen, tilsæt alle de andre ingredienser og blend.
- Lad dejen stå lidt og bag som små, tykke amerikanske pandekager. Man kan med fordel bruge en pandekagepade/blinispande.
- Serveres med sirup, syltetøj, eller som de er. De er ret søde i sig selv, og smager af meget, så man behøver ikke store mængder sirup.