Bounty-kugler

Disse kugler serverede vi med stor succes på Strandboulevarden i vores egen Blå Engel Cafe.

400 g. kokosmel

Kokosmel, knuste nødder, eller andet at rulle kuglerne i

1/2 dl. agavesirup

Lidt havremælk for tekstur

1 plade mørk chokolade, kan være vegansk

  • Kværn kokosmelet til en mere melagtig tekstur, ad flere omgange i en kaffekværn (undtagen det der er til at rulle i)
  • Bland alle ingredienser i en skål, brug en håndblender.
  • Form ca. 24 kugler og stil dem på køl.
  • Smelt chokoladen i vandbad.
  • Overtræk kuglerne ved at putte dem en ad gangen ned i en lille skål og med to hænder bevæge skålen rundt til kuglen er dækket med chokolade. Put derefter kuglen over i en lille skål med kokosmel og brug samme teknik. Med andre ord – rør mindst muligt ved kuglen.
  • Stil dem til at tørre individuelt på bagepapir strøet med kokosmel.

 

 

 

Skriv et svar