Bounty-kugler
Disse kugler serverede vi med stor succes på Strandboulevarden i vores egen Blå Engel Cafe.
400 g. kokosmel
Kokosmel, knuste nødder, eller andet at rulle kuglerne i
1/2 dl. agavesirup
Lidt havremælk for tekstur
1 plade mørk chokolade, kan være vegansk
- Kværn kokosmelet til en mere melagtig tekstur, ad flere omgange i en kaffekværn (undtagen det der er til at rulle i)
- Bland alle ingredienser i en skål, brug en håndblender.
- Form ca. 24 kugler og stil dem på køl.
- Smelt chokoladen i vandbad.
- Overtræk kuglerne ved at putte dem en ad gangen ned i en lille skål og med to hænder bevæge skålen rundt til kuglen er dækket med chokolade. Put derefter kuglen over i en lille skål med kokosmel og brug samme teknik. Med andre ord – rør mindst muligt ved kuglen.
- Stil dem til at tørre individuelt på bagepapir strøet med kokosmel.