Vegansk Tagine i ovnen
Til 4 personer
2 gulerødder i skiver
1 rød peber i terninger
Persille, hakket
1 knoldselleri skåret i terninger
1 ds. Økologiske kikærter
En håndfuld økologiske svesker
1/2 kop grønne oliven
1/2 citron skåret i terninger
Sovs:
4 spsk. jomfru olivenolie
1 tsk. kanel
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. spidskommen
1 tsk. ingefærpulver
2 tsk. agavesirup
1 tsk. chilipulver
1 tsk. sød peber pulver
1/2 l. kvalitets grøntsagsbouillon
Læg de skårne grøntsager i et dybt ildfast fast /ildfast gryde med låg, bland alle ingredienserne i sovsen sammen, og hæld over. Bager cirka 30 minutter ved 200 grader med varm luft. Rør rundt engang i mellem. Server med salat og bulgur.